SB_Logo_Infinite_250

/treatments?trp-edit-translation=preview

Deep Tissue massage
Deep Tissue massage is een vorm van massagetherapie die zich richt op het verlichten van vervelende spanningen in je lichaam die er vaak al een tijdje zitten. Door meer druk uit te oefenen worden de diepere lagen van je lichaam aangepakt. Hierdoor voel je je na deze massage als herboren en helemaal ontspannen.
Therapeutische massage
Een therapeutische massage is bedoeld voor mensen met specifieke lichamelijke klachten. Denk hierbij aan chronische klachten en onbegrepen pijnklachten. Ik beschik over diepgaande kennis van het menselijk lichaam en kan je vrijwel zeker helpen je ongemak te verminderen.
Relax / Ontspannings massage
De oorsprong van de ontspanningsmassage ligt in de traditionele Zweedse massage. Bij deze westerse vorm van massage ligt de nadruk op het kalmeren van het zenuwstelsel. Deze massage is bedoeld om heel ontspannend te voelen. Met behulp van olie zal onze therapeut lange, oppervlakkige strijkingen aanbrengen die u in een zalige, ontspannen staat brengen.
Sport massage
Deze massage is bedoeld voor een lichaam dat moet presteren. Dit kan zijn ter voorbereiding op een zware training of wedstrijd, of om de herstelperiode na afloop te versnellen. Er wordt goed gekeken en geluisterd om te komen tot een optimale behandeling speciaal afgestemd op jouw behoeften.

Litteken therapie (Scarwork)
Alle littekens, waar ze zich ook bevinden, klein of groot, medisch of cosmetisch hebben impact op ons welbevinden en onze bewegingsvrijheid. Littekens veroorzaken niet alleen aan de oppervlakte, maar ook in de vele weefsellagen daaronder fascia verklevingen. Gelukkig zijn de verklevingen snel en pijnloos te behandelen. Scarwork (litteken therapie) is gericht op het integreren van littekens in het fasciale netwerk. Hierbij wordt littekenweefsel als het ware ‘opgelost’. Hoe oud een litteken is, waar het zich bevindt of de oorzaak speelt hierin geen rol. Dit geldt ook voor brandwonden en striae. Ik kan littekens niet laten verdwijnen, maar wel integreren in het omliggende weefsel.Zwangerschapsmassage
Tijdens de zwangerschap kan een massage een ware uitkomst zijn. Tijdens je zwangerschap kan je last krijgen van allerlei lichamelijke ongemakken, zoals spierpijn of bekkenpijn. Daarnaast kan het je ook goed helpen om de stress van het dagelijkse leven los te laten en je met je lichaam en je baby te verbinden. Iets voor jou?


Ontologisch Coaching
Ontologisch coachen is een vorm van coaching die gebaseerd is op de ontologie, dit is de studie van het zijn. Deze benadering richt zich op het begrijpen van de manier waarop individuen hun wereld waarnemen, betekenis geven aan hun ervaringen en zichzelf in relatie tot anderen zien. Ontologisch coachen onderzoekt hoe de overtuigingen, taal en gedragingen van een persoon van invloed zijn op zijn of haar ervaringen en resultaten. Het is vergelijkbaar met holistisch coachen.

Everyday Relax

Maak een Afspraak