SB_Logo_Infinite_250

Bas van der Werf

Structural Balance

Inmiddels ben ik naast sportmasseur ook gecertificeerd triggerpoint therapeut en fascia release specialist (bindweefsel specialist). Al sinds 2018 ben ik in opleiding bij het toonaangevende Amerikaanse opleidingsinstituut “Anatomy Trains“.
Deze opleiding wordt gelukkig voor mij ook in Nederland aangeboden door Incitus. Tijdens de verschillende modules van deze opleiding (voor fysiotherapeuten en manueel therapeuten die anders durven te denken), maak ik kennis met de allernieuwste inzichten en technieken op het gebied van “fascia release“. Hierdoor wordt ik steeds effectiever in het behandelen van zowel de symptomen als ook de oorzaak van de pijnklachten van mijn cliënten. Zelfs bij chronische pijnklachten waarvoor mijn clienten vaak al langdurig onder behandeling van een of meerdere therapeuten stonden. Sommige van deze mensen hadden zelfs te horen gekregen dat ze uitbehandeld waren. Denk bijvoorbeeld aan klachten als een “frozen shoulder”.

Daarnaast is het best handig dat ik ook gediplomeerd Ontologisch (holistisch) Coach ben. Best vaak hebben pijnklachten een oorzaak op mentaal en/of emotioneel vlak. Een holistische aanpak dus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stress, burn-out klachten, negatief zelfbeeld, relatieproblemen etc.
Mijn coaching opleiding heb ik gedaan bij Newfield Network (Dit is volgens Harvard University een van de oudste en beste coaching-instituten ter wereld).

Zoals sommige van mijn klanten zeggen; “je hebt sportmasseurs, je hebt fysiotherapeuten en je hebt Bas! Deze zorg wordt niet vergoed, maar is absoluut de investering (in jezelf) waard.

Korte samenvatting van mijn arbeidsverleden:
Ik ben ruim 10 jaar in het AMC als verpleegkundige werkzaam geweest, o.a. op gynaecologie, verloskunde en traumatologie. Ik heb daarnaast ook als psychiatrisch verpleegkundige gewerkt in het Crisiscentrum in Amsterdam.

Ik heb vervolgens mijn carrière voortgezet in de farmaceutische industrie en gaf uiteindelijk leiding aan medisch specialisten in 24 landen.  Toen ik er na ruim 10 jaar achter kwam dat mijn werk me veel meer kostte dan dat het me opleverde, heb ik het roer omgegooid. Dat heeft geleid tot wat ik vandaag de dag met ontzettend veel plezier doe:)

Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en een leuke hond. Ik ben zeer nieuwsgierig en leergierig en ben me continu aan het bijscholen. Het is mijn passie om jou weer in je kracht te zetten.

Ik ben aangesloten bij het NIBIG (Het Nederlands Instituut voor Bevordering van de Integrale Gezondheidszorg).

Afgeronde opleidingen, cursussen etc:

Everyday Relax

Maak een Afspraak